Benders

benderslogga

Ett av marknadens bredaste sortiment av marksten, plattor och murar. Benders är ett svenskt familjeföretag som skapat snygga och hållbara tak i över 45 år. Idag är vi marknadsledande på betongtak i Sverige. Nu har vi kommit ner på marken och har ett av marknadens bredaste sortiment av marksten, plattor och murar. Våra produkter är i huvudsak tillverkade av betong som är ett naturmaterial bestående av grus, sand, cement och vatten.

Liljeholmens Cementvarufabrik

 

liljeholmens_cementvarufabrik_ab_liljeholmensc

Ett brett urval av standardiserade betongelement till stödmurar, terrängsteg, trappor och många andra användningsområden i grönområden, parker och trädgårdar. Dessutom tillverkas specialbeställda, skräddarsydda betongprodukter på begäran. Liljeholmen har också blivit känt som specialist på direktgjuten cementmosaik, så kallad terrazzo. Ett mycket slitstarkt och praktiskt material med stora möjligheter när det gäller färgsättning och konstnärlig utformning – framförallt av golv och trappor. 

Göinge Halmslöjd Nexö

logo_gh_left

Exklusiva Trädgårdsspisar. Trädgårdsspisar från Nexö. Det finns ett antal olika modellar. Bord urnor och pizzaugn finns också.

Betongruppen RBR

Logo_RBR

Marksten är inte bara marksten. Vårt breda sortiment av trädgårdssten och beläggningssten – färger och varianter – ger dig inspiration och möjlighet att finna det rätta för din trädgård. Betonggruppen RBR lägger stor vikt på att utveckla mursystem till alla tänkbara ändamål för t.ex. stödmur, fristående murar och bullermur. Vi känner att flexibilitet och estetik går hand i hand.